Om JC Terapi

 

Martin Jakubczyk Clausen – Indehaver, certificeret stressmentor og stresscoach med speciale inden for virksomhedsområdet. Personligt kendskab til arbejdsrelateret stress gennem sit tidligere arbejde som butikschef. Har arbejdet i salgsbranchen i over 25 år, hvor han havde ledende stillinger og fungerede som mentor for udsatte unge og voksne. Sideløbende arbejder han med traumatiserede, anbragte børn og handicappede voksne.  

 

 Teresa Jakubczyk Clausen – Cand. Pæd., Psykoterapeut MPF med speciale i traume- og familieterapi, Psykotraumatolog, Familieterapeut og Pædagog. Diverse efteruddannelser inden for traume- og familieområdet, fx EMDR, PREP, Specialistuddannelse i senfølger af seksuelle overgreb, psykomotorisk traumeterapi, m.m. Arbejder sideløbende som censor og gæsteunderviser, . Opvokset i udlandet, hvilket har givet hende en særlig opmærksomhed for de kulturelle barrierer, der kan virke indforståede. Har uddannet sig i Danmark. Særligt kendskab til den Østeuropæiske, Mellemøstlige, Østafrikanske og Grønlandske kultur. 

Er tilknyttet Psykologihuset i Aarhus https://www.phuset.dk

 

Udgivelser: “Traumatiserede flygtningebørn i pædagogisk praksis”, “Pædagogiske arbejdsmetoder med udsatte børn”, “Usynlige børn i risikozonen”.

 

Hvem er vi

JC Terapi er en specialiseret privat behandling- og konsulentvirksomhed, der yder kvalificeret støtte inden for 3 spor: Traumeterapi, Familieterapi og familiebehandling, samt Stresscoaching. Vi tilbyder også konsulent bistand. Vi har faglig og erfaringsmæssig viden og kan udarbejde et unikt og individuelt program med elementer fra både psykoterapi, pædagogik og coaching efter behov. 

Vores tilbud henvender sig til:

Kommuner

Individuelle

Familier

Institutioner

Virksomheder