Om JC Terapi

 

Martin Jakubczyk Clausen – Indehaver, certificeret stressmentor og stresscoach med speciale inden for virksomhedsområdet. Kendskab til arbejdsrelateret stress gennem sit tidligere arbejde som butikschef. Har arbejdet i salgsbranchen i over 25 år, hvor han havde ledende stillinger og fungerede som mentor for udsatte unge og voksne. Sideløbende arbejder han med traumatiserede, anbragte børn og handicappede voksne.

 

Teresa Jakubczyk Clausen – Cand. Pæd., Psykoterapeut MPF med speciale i traume- og familieterapi, Psykotraumatolog, Familieterapeut og Pædagog. Diverse efteruddannelser inden for traume- og familieområdet, fx EMDR, PREP, Specialistuddannelse i senfølger af seksuelle overgreb, Psykomotorisk traumeterapi, Specialistuddannelse i behandling af transgenerationelle traumer m.m. Har stor arbejdserfaring inden for familieterapi og traumebehandling. Opvokset i Polen, har boet i Danmark i 30 år. Det har  givet hende en særlig opmærksomhed ift. de kulturelle barrierer, der kan virke indforståede. Har uddannet sig i Danmark. Arbejder sideløbende som censor og gæsteunderviser.

Er tilknyttet Psykologihuset i Aarhus https://www.phuset.dk

Udgivelser: “Traumatiserede flygtningebørn i pædagogisk praksis”, “Pædagogiske arbejdsmetoder med udsatte børn”, “Usynlige børn i risikozonen”.

 

Medlem af:

Psykoterapeutforening

Psykotraumatologisk Interessegruppe

EMDR Danmark

EMDR Polska

Hvem er vi

JC Terapi er en specialiseret privat behandling- og konsulentvirksomhed, der yder kvalificeret støtte inden for 3 spor: Traumeterapi, Familieterapi og familiebehandling, samt Stresscoaching. Vi tilbyder også konsulent bistand. Vi har faglig og erfaringsmæssig viden og kan udarbejde et unikt og individuelt program med elementer fra både psykoterapi, pædagogik og coaching efter behov. 

Vores tilbud henvender sig til:

Familier

Traumatiserede og stressede

Virksomheder