Om os

Om JC Terapi

Psykoterapeut i Århus

Martin Jakubczyk Clausen

Indehaver, stress coach og stressmentor
Psykoterapeut i Århus

Teresa Jakubczyk Clausen

Cand. Pæd., Psykoterapeut MPF, Familieterapeut, Pædagog, EMDR traumeterapeut og Psykotraumatolog

Hvem er vi

JC Terapi er en specialiseret privat behandling- og konsulentvirksomhed, der yder kvalificeret støtte inden for 3 spor: Traumeterapi, Familieterapi og Stresscoaching. Vi tilbyder også konsulent bistand. Vi har faglig, personlig og erfaringsmæssig viden og kan udarbejde et individuelt program med elementer fra både psykoterapi, pædagogik og coaching efter behov. Vores tilbud henvender sig til: individuelle, familier, kommuner og virksomheder.

 

Martin Jakubczyk Clausen

Certificeret stressmentor og stresscoach med speciale inden for virksomhedsområdet. Personligt kendskab til arbejdsrelateret stress gennem sit tidligere arbejde som butikschef. Har arbejdet i salgsbranchen i over 25 år, hvor han havde ledende stillinger og fungerede som mentor for udsatte unge og voksne. Sideløbende arbejder han som socialfaglig medarbejder og coach med traumatiserede anbragte unge og handicappede voksne.

Teresa Jakubczyk Clausen

Cand. Pæd., Psykoterapeut MPF med speciale i traume- og familieterapi, certificeret Psykotraumatolog og Familieterapeut. Diverse efteruddannelser inden for traume- og familieområdet, fx EMDR-traumeterapi, PREP, Specialistuddannelse i senfølger af seksuelle overgreb, Psykomotorisk traumeterapi, Kriseintervention, Specialistuddannelse i behandling af transgenerationelle traumer m.m. Opvokset i Polen, har boet i Danmark i 30 år. Har uddannet sig i Danmark og har arbejdet som frivillig terapeut i Kvisten. Arbejder i dag i egen praksis, som terapeut og konsulent for Dansk Flygtningehjælp samt censor og gæsteunderviser på uddannelsesinstitutioner.

Vi et tilknyttet:

Psykologhuset ved Åen i Aarhus https://www.phuset.dk

Psykoterapeutforening

Psykotraumatologisk Interessegruppe – krise- og katastrofepsykiatri

EMDR Danmark og EMDR Europe

 

Vores udgivelser

“Traumatiserede flygtningebørn i pædagogisk praksis”

“Pædagogiske arbejdsmetoder med udsatte børn”

“Usynlige børn i risikozonen”.

Kontakt JC Terapi

Har du spørgsmål? Kontakt os endelig

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os.

Ring til os på telefon (+45) 52 34 01 58 / 30 96 15 63 eller send en mail til kontakt@jcterapi.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

(+45) 52 34 01 58
kontakt@jcterapi.dk