null

Traumebehandling

Læs mere her

Traumebehandling

Dette tilbud henvender sig til dig, som har været udsat for traumatiske oplevelser. Vi behandler både traumer forårsaget af enkeltstående såvel som langtidsvarige hændelser. Med udgangspunkt i din livssituation og dine ressourcer skræddersyer vi et unikt terapiforløb. Vi benytter forskellige metoder og terapiformer.

null

Familiebehandling

Læs mere her

Familiebehandling

Dette tilbud henvender sig til jer, som er i krise, eller som oplever negative samspilsmønstre i familien. Vi bruger både pædagogik og psykologi. Vi arbejder systemisk, hvilket betyder, at alle i familien bliver inddraget i processen. Igennem forløbet bliver I udstyret med overskuelige og holdbare værktøjer til at skabe øget trivsel.

null

Stressbehandling

Læs mere her

Stressbehandling

Dette tilbud henvender sig til dig, som er udsat for arbejdsrelateret stress. I stresscoaching arbejder vi med din psykiske og fysiske tilstand. Du lærer at undgå en alvorlig stresstilstand ved at tilegne dig hensigtsmæssige mestringsstrategier. Forløbet indeholder en kombination af vejledning, støtte og læring.

null

Konsulentopgaver

Læs mere her

Konsulentopgaver

Dette tilbud henvender sig til kommuner og institutioner, der arbejder med børn og familier. Vi har stor erfaring inden for området og varetager forskellige opgaver. Vi holder også specialistkurser samt foredrag om traumatiserede børn, udsatte børn og familier i krise.

Hvad siger klienterne?

Psykoterapeut i Århus

Har du brug for en psykoterapeut i Århus? Vi tilbyder forskellige behandlinger herunder familiebehandling, traumebehandling, EMDR behandling og stressbehandling.

Vi har personlig og erfaringsmæssig viden og kan udarbejde et individuelt program med elementer fra pædagogik, psykoterapi og coaching efter behov. Vores behandlinger henvender sig til individuelle, familier, kommuner og virksomheder.

 

Kontakt JC Terapi – Din psykoterapeut i Århus

Har du spørgsmål?

Søger du efter en psykoterapeut i Århus? Så lad os hjælpe dig. Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os.

Du er velkommen til at ringe til os på telefon (+45) 52 34 01 58 eller sende en mail til kontakt@jcterapi.dk. Kontakt din psykoterapeut i Århus i dag. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

(+45) 52 34 01 58
kontakt@jcterapi.dk